دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - تجدید میثاق با شهدا و آرمانهای امام راحل درسی و هشتمین سالگرد انقلاب

تجدید میثاق با شهدا و آرمانهای امام راحل درسی و هشتمین سالگرد انقلاب

دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اراک همزمان و همگام با دیگر دانشگاهیان اراک در روز 12 بهمن ماه همزمان با سی هشتمین سالروز انقلاب اسلامی ایران ضمن حضور در آیین غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهدا و گلباران نمودن قبور این سرافرازان با آرمانهای والای امام راحل و انقلاب اسلامی تجدید میثاق نمودند.

در این مراسم حضرت حجت الاسلام ایمانی مقدم نماینده مقام معظم رهیری در دانشگاه های استان ، دستاورد های 38ساله انقلاب را رسیدن به خودباوری و رشد علمی ایران اسلامی دانستند. حجت الاسلام والمسلیمن دکتر ایمانی مقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه­های استان مرکزی ضمن عرض خیرمقدم به بیان اهمیت گرامیداشت دهه فجر پرداخت و گفت: دهه فجر از رشحات اسلام است و آئینه ای است که خورشید اسلام در او درخشید و این دهه با عظمت هرچه تمامتر برگزار شد.

ایمانی مقدم در ادامه سخنان خود مراحل مختلف انقلاب اسلامی ایران را یادآور شد و گفت: رهبری شایسته و حضور با اراده مردم در تمام صحنه های انقلاب از جمله عوامل موفقیت و به ثمر نشستن انقلاب اسلامی در ایران بوده و هست.
وی افزود ایّام دهه مبارک فجر فرصتی مناسب برای شکر گزاری بر اصل نعمت انقلاب و جمهوری اسلامی است.

دکتر مجتبی صدیقی، کارشناس سیاسی و سخنران مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن ایّام الله دهه مبارک فجر، بر ادامه راه شهدا و پایبندی هرچه بیشتر به اهداف و آرمان های این عزیزان تأکید کرد.

وی با اشاره به آیه 169سوره آل عمران گفت: شهدا عزت، آزادی، استقلال و شرف را برای ما به ارمغان آوردند.

ایشان انقلاب را حقیقتی، ماندگار و دائم خواند و افزود: برخلاف تصورات و القائات اتاق فکرهای بیگانه که در داخل هم عده ای آنها را تکرار می کنند، انقلاب تمام شدنی نیست و تبدیل آن به «جمهوری اسلامی» به معنایی که آنها فکر می کنند امکان پذیر نخواهد بود.

دکتر صدیقی در ادامه با توضیح عوامل پیروزی انقلاب اسلامی و تأکید بر تبین دستاوردهای انقلاب برای نسل جوان که در دوران انقلاب نبوده اند، افزود: ایمان به خدا، وحدت و همدلی و رهبری از مهمترین دلایل پیروزی انقلاب عزیز اسلامی بود و این خود تداوم بخش این انقلاب خواهد بود .
در این آیین مسوولان بر سر مزار شهدا گردهم آمدند و با قرائت فاتحه و تقدیم گل به شهدای گلزار شهر اراک ادای احترام نمودند.