اخبار سایت   | ورود به سایت |  نقشه سایت

اخبار دانشگاه مشاهده همه خبرها

سومین نشست شورای دانشگاه روز دوشنبه 18خردادماه1394 با حضور اعضای محترم هیات رئیسه و نیز جمعی از اعضای محترم هیات علمی دانشگاه صنعتی اراک حول محور برنامه ریزی استراتژیک در سالن جلسات قائم مقام فراهانی ساعت 9:30تشکیل و برگزار شد.

در آغاز این نشست حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای دهقانی با بیان این موضوع که ماه شعبان از ماه های پرخیر برکت است آنرا درب ورود به ماه ضیافت خدا دانستند و پیشاپیش از همگان خواستاند تا از برکات این 2 ماه بهره کافی و وافی را ببرند.

در ادامه ریاست دانشگاه ضمن تشکر از زحمات اعضای هیات علمی در سال تحصیلی به تشریح برنامه های دانشگاه در سال جدید تحصیلی پرداختند و و ازآنان خواستند تا کمال همراهی و همدلی را با مجموعه داشته باشند.

در بخش دیگر از این نشست دکتر یوسفی راد معاونت اداری و مالی دانشگاه به ارایه برنامه استراتژیک دانشگاه پرداختند و با اعضای هیات علمی دانشگاه دربه بحث و تبادل نظر پرداختند.

مباحث مطروحه در این نشست    حول محورهای مختلف آموزشی ، پژوهشی ،اداری و مالی دانشگاه تا ساعت 13بطول انجامید.