دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - دکتر نیما همتا

گرایش : مهندسی صنایع

پست الکترونیکی : n.hamta [at] arakut.ac.ir

شماره تلفن مستقیم : 33400661-086
  • دکتری: مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)، تهران، ايران، 1394.
  • عنوان رساله دکتری: بهینه سازی در طراحی شبکه زنجیره تأمین با در نظر گرفتن بالانس خط مونتاژ و ملاحظات پیچیدگی
  • دوره فرصت مطالعاتی: دانشگاه ایالتی نیویورک در شهر بافلو (The State University of New York at Buffalo)، کشور آمریکا، 1393.
  • شرکت در دوره 1 ماهه مدیریت عمومی برای مدیران ارشد اجرایی، دانشکده مدیریت کارکنان هند، کشور هند، 1395.
  • کارشناسی ارشد: مهندسی صنایع - صنایع، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)، تهران، ايران، 1390.
  • عنوان پايان نامه: حل مسئله بالانس خط مونتاژ چند معياره با در نظر گرفتن زمان هاي عمليات منعطف
  • کارشناسی: مهندسی صنایع - برنامه ریزی و تحلیل سیستمها، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران، ايران، 1388.
  • عنوان پايان نامه: نمودارهای کنترل فرآیند فازی تعداد نقص ها و متغیرها

نوشته شده توسط دکتر نیما همتاارسال شده در: مهندسی مکانیک