دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - دکتر هادی فتاحی

شماره تلفن: 33400793-086

آخرین به روزرسانی:

1 بهمن 1395

• Sept. 2009 up to August 2013: Received Ph.D. degree in rock mechanics engineering from Shahid Bahonar University, Kerman-Iran.
  • Ph.D. thesis title: Analysis of excavation damage zone due to blasting, using soft computing and reliability methods.
  • Sept. 2007 up to July 2009: Received M.Sc. degree in rock mechanics engineering from Isfahan University of Technology, Isfahan-Iran.
  • M.Sc. thesis title: Determination of geomechanical parameters and design support system of conveyance tunnel of Vanak Dam.
  • Sept. 2002 up to Sept 2006: Received B.Sc. degree in the field of mining engineering from Yazd University, Yazd-Iran.
  • B.Sc. thesis title: Design and optimization the drilling and blasting pattern of Dez-Qomrood water transfer tunnel (Part 1 & 2)

نوشته شده توسط دکتر هادی فتاحیارسال شده در: مهندسی معدن