اخبار سایت   | ورود به سایت |  نقشه سایت

اخبار دانشگاه مشاهده همه خبرها

توجه: به منظور ارتقاء سطح دانش و آگاهی دانشجویان عزیز، انجمن دانشجویی علوم پایه راه‌اندازی شده است. این انجمن قصد دارد با ایجاد محیطی کاملاً علمی، به دانشجویان یاری رساند. از همه‌ی دانشجویان عزیز تقاضا می‌شود با پیوستن به این انجمن، ضمن یاری رساندن به آن، به کسب تجربه و افزایش دانش خویش کمک کنند. آدرس کانال، ایمیل و وبلاگ انجمن به شرح زیر می‌باشد.

جهت ثبت نام الکترونیکی در انجمن، اینجا کلیک کنید.

ریاضی عمومی 2

منبع درسی:حساب دیفرانسیل و انتگرال (ویرایش هفتم، جلد اول قسمت دوم و جلد دوم)، مولف: رابرت آدامز –کریستفر اسیکس.

ترجمه: فرزین حاجی جمشیدی –هوشمند سردار –علی اسلامی خوزانی –مهرداد آزادی

دانشجویان محترم می‌توانند برای تهیه آن‌لاین این کتاب به آدرس ناشر، http://www.eshraghi.ir و برای دریافت PDF این کتاب (به زبان اصلی) به آدرس ftp://192.168.11.234/hasanzadeh/Calculus.rar مراجعه نمایند.

برنامه‌ی زمانبندی  کلاس‌ها

شما می‌توانید با کلیک کردن بر روی عنوان هر درس، تقریباً پس از هر جلسه کلاسی، فایل‌های اسلاید و PDF آن را دانلود کنید.

فایل‌ها عنوان درس

فصل ششم

مثالهای حل شده

حساب دیفرانسیل و انتگرال‌های برداری فصل هفتم

تکالیف دانشجویان و نمره آنها:

1)  هر جلسه، مطالب جلسه‌ی قبلی مورد پرسش قرار می‌گیرد. لذا دانشجو باید با آمادگی قبلی در کلاس درس حاضر شود. همچنین مشارکت دانشجو در پاسخ به سؤالات و حل تمرینات در کلاس درس مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.  (10درصد از نمره‌ی پایان ترم)

2)دانشجو باید پاسخ تمریناتی را که تحت عنوان تمرینات تحویلی در اختیارش قرار می‌گیرد تا تاریخ مقرر تحویل دهد. خارج از این محدوده‌ی مشخص شده، هیچ یک از تکالیف تحویل گرفته نمی‌شود. (10 درصد از نمره‌ی پایان ترم)

توجه: نمره‌ی در نظر گرفته شده برای این بند، زمانی لحاظ خواهد شد که موارد زیر رعایت شوند:

·         پاسخ تمرینات تحویلی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. لذا تحویل‌دادن تمرینات به منزله‌ی کسب نمره‌ی کامل این بند نمی‌باشد.

·         مسلماً پاسخ‌های صحیح سوالات، تاحدی شبیه هم هستند. اما رونویسی دانشجویان از یکدیگر و یا کتاب حل‌تمرین باعث عدم پذیرش و لذا دریافت نمره‌ می‌گردد.

·         تمرینات تحویلی هر دانشجو با فعالیت کلاسی وی مقایسه می‌شود تا صحت انجام تکالیف توسط خود دانشجو مشخص گردد.

تمرینات آخرین مهلت تحویل پاسخ تمرینات
بردارها و خط  و صفحه 21 بهمن
جبر خطی 12 اسفند
توابع برداری 18 فروردین 95
توابع چند متغیره 25 فروردین 95

دانشجویان می‌توانند برای دریافت پاسخ تمرینات توابع چند متغیره

به انتشارات دانشگاه مراجعه نمایند

3) حضور دانشجو در کلاسهای حل تمرین الزامی می‌باشد. رفع اشکال تمرینات کتاب آدامز در کلاس حل‌تمرین صورت می‌گیرد. شایان ذکر است که حضور در جلسات حل‌تمرین صرفاً جهت افزایش توانمندی دانشجو بوده و به منزله‌ی دریافت نمره‌ی حل تمرین نمی‌باشد.

4) به همراه داشتن کتاب در کلیه جلسات کلاسالزامی است.

5) به منظور احترام به سایر دانشجویان، هر دانشجو باید به موقع سر کلاس درس حاضر شده و تا انتهای آن نیز در کلاس حضور داشته باشد. از ورود دانشجویان پس از شروع درس ممانعت به عمل می‌آید. در کلاس درس تلفن‌همراه خود را خاموش کنید. اگر رفتار شما در روند کلاس اخلال ایجاد کند، آن‌گاه از شما خواسته می‌شود که کلاس را ترک کنید.

امتحانات:

میان‌ترم: تا انتهای فصل‌ کاربرد مشتقات‌جزئی (35 درصد از نمره‌ی پایان ترم)

پایان‌ترم: (45درصد از نمره‌ی پایان ترم)

توجه: امتحانات غیرقابل تکرار خواهند بود و تنها دلایل محدودی برای عدم حضور شما در جلسه‌‌های امتحان پذیرفته خواهد شد.به همراه داشتن کارت دانشجویی در همه‌ی امتحانات الزامی می‌باشد.

دانشجویان گرامی می‌توانند پیشنهادات خود را جهت بهبود روند آموزش و یادگیری درس، به آدرس الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند.

دانشکده ها