اخبار سایت   | ورود به سایت |  نقشه سایت

مرکز تحقيقات صنايع فلزی و ماشينکاری

(Steel-Work Research Center (SWRC

مدير مسئول:دکتر عباس پاک

مرکز تحقيقات صنايع فلزی با هدف انجام پژوهشهای علمی – کاربردی در زمينه طراحی و ساخت تجهيزات فلزی ، ماشين آلات و سيستم های مکانيکی پيشرفته که از دانش فنی و تکنولوژی بالايی برخوردار بوده و از طرفی مورد نياز صنايع کشور باشند، در سال 1384 بعنوان يکی از مراکز تحقيقاتی متعلق به دانشگاه علم و صنعت ايران واحد اراک ، اعلام موجوديت نمود.

در سال 1386 مقدمات لازم جهت تامين فضای فيزيکی و تجهيز اين مرکز با جديت بيشتری پيگيری گرديد. در حال حاضر مرکز تحقيقات صنايع فلزی در ساختمان واقع در ضلع شرقی سايت اصلی دانشگاه واقع گرديده، و تحت مديريت يکی از اعضای هيئت علمی گروه مهندسی مکانيک دانشگاه اداره می گردد.

هم اکنون تدوين اساسنامه اين مرکز مراحل نهايی خود را طی می نمايد. اما بطور اختصار ، پروژه های قابل انجام در اين مرکز تحقيقاتی عمدتاً در قالب طرحهای علمی و صنعتی وبا انعقاد قرارداد بين دانشگاه و صنايع متقاضی به انجام می رسند نيروی انسانی متخصص برای هر پروژه غالباً از ميان دانشجويان سال آخر کارشناسی و در آينده نزديک از دانشجويان کارشنای ارشد دانشگاه ، و اعضای هيئت علمی دانشگاه بعنوان مجريان طرح ها ، تامين می گردد.

آدرس:   اراک –  خیابان دانشگاه- دانشگاه صنعتی اراک- صندوق پستی1177- 38135
تلفن:        3-3670021 و 3670024   (0861)
فاکس:    3670020  (0861)

•   زمينه های تحقيقاتی و تخصصی اعضای هيئت علمی مرکز