دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - امور استعداد های درخشان

دفتر امور استعدادهای درخشان و برنامه‌ریزی آموزشی

مسئول دفتر: دکتر داود حسن‌زاده (عضو هیأت علمی گروه علوم پایه)

آدرس دفتر: ساختمان شهید زین‌الدین

کارشناس دفتر: خانم کوهستانی

شماره تلفن تماس با کارشناس دفتر : 08633400302

شرح مختصری در مورد دفتر امور استعدادهای درخشان و برنامه‌ریزی آموزشی:

بدون شک حرکت و جوشش علمی کشور مرهون تلاش جوانان دانشمند این مرز و بوم است. دانشگاه صنعتی اراک به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر استان مرکزی جایگاه دانشمندان جوانی است که هر یک به نوبه خود می‌توانند نقش بسزایی را در رشد و تحول علمی و فناوری و صنعتی کشور ایفا نموده و موجبات پیشرفت و تعالی کشور اسلامی‌مان را پدید آورند.

معاونت آموزشي دانشگاه به‌ طور مستقل عهده‌دار انجام امور مربوط به استعداد‌هاي درخشان و برنامه‌ریزی آموزشی بوده كه با تشكيل دفتر استعدادهای درخشان در حوزه خود، كليه موارد مربوطه را رهبری می‌نمايد. دفتر امور استعدادهای درخشان و برنامه‌ریزی آموزشی در سال 1395 به طور رسمی فعاليت خود را آغاز كرد.

اهداف دفتر امور استعدادهای درخشان و برنامه‌ریزی آموزشی:

تعیین استانداردهای آموزشی در قالب امکانات دانشگاه، فراهم‌سازی موجبات پرورش استعدادهای درخشان و کمک به پیشرفت علمی دانشگاه، ایجاد جاذبه برای استعدادهای برتر جهت تحصیل در رشته‌های تحصیلی دانشگاه، ایجاد زمینه مساعد برای ارتقای کیفیت آموزش و انجام پژوهش‌های کاربردی، بررسی و تدوین آیین‌نامه‌ها و پیگیری در اجرای بخش‌نامه‌ها و آیین‌نامه‌ها از اولویت‌های اصلی «دفتر امور استعدادهای درخشان و برنامه‌ریزی آموزشی» می‌باشد.

دفتر استعدادهای درخشان مفتخر است که در حد توان خود فعالیت‌هایی را در مسیر حمایت از استعدادهای درخشان تعریف و اجرا نماید. از کلیه دانشجویان عزیز درخواست می‌شود با ارائه پیشنهادهای خود ما را در این امر مهم یاری نمایند.

آیین‌نامه‌ها و فرم‌ها:

شیوه‌نامه حمایت و ارائه تسهیلات آموزشی، پژوهشی و رفاهی ویژه دانشجویان ممتاز و استعدادهای درخشان

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 97-96

با توجه به آيين‌نامه پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان در دوره‌­های تحصيلات تكميلي، دانشگاه صنعتي اراك اقدام به پذيرش بدون آزمون دانشجويان در مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته (در رشته­‌هاي تحصيلي جدول زیر) با اعطاي تسهيلات ويژه براي دانشجويان حائز شرايط لازم، نموده است.

رشته تحصیلی

گرایش

مهندسی برق

سیستم های قدرت

مهندسی برق

الکترونیک قدرت و ماشین های الکتریکی

ساخت و تولید

طراحی کاربردی

تبدیل انرژی

مهندسی معدن

اکتشاف

ریاضی

جبر

فیزیک

حالت جامد

متقاضیان می‌توانند با تکمیل و ارسال مدارک تا تاریخ 1396/2/31 از طریق پست سفارشی به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه اقدام به ثبت نام نمایند.

فایل اطلاعیه و مدارک لازم

فایل فرم شماره 1