اخبار سایت   | ورود به سایت |  نقشه سایت

اخبار دانشگاه مشاهده همه خبرها

شرح وظایف مدیر امور اداری :

- اعمال واجراي قوانين ومقررات وآئين نامه هاي استخدامي.

- تعبيروتفسيرخط مشي امورپرسنلي دانشگاه وتفهيم آن به ادارات تابعه جهت اجراء.

- پيش بيني كادراداري وفني موردنيازدانشگاه.

- انجام اموراستخدامي (استخدام، ترفيع، انتقال، مرخصي، بازنشستگي وغيره) براساس مقررات وآئين نامه‌ها.

- مراقبت در اجراي مقررات انضباطي و رسيدگي به تخلفات كاركنان.

- تهيه و تنظيم شرح شغل كاركنان غيرآموزشي همراه باشناخت صحيح و دقيق مشاغل از طريق مصاحبه باشاغلين پستهاي سازماني و كاربيني.

- اعمال نظارت درامر تخصيص پستهاي ثابت سازماني غيرآموزشي به طبقات شغلي رسته هاي مختلف.

- اجراي دقيق طرح طبقه بندي مشاغل باهمكاري واحدهاي ذيربط.

- برنامه ريزي درامرترفيعات وتغيير گروه شغلي كاركنان غيرآموزشي.

- دريافت اطلاعات و مدارك كاركنان و بايگاني دستي و الكترونيكي آنها.

- برنامه ریزی تدارک و تأمین وسایل و تجهیزات مورد نیاز واحدهای مختلف دانشگاه و سفارشات لازم.

- گردآوری ، طبقه بندی و تنظیم اسناد و مدارک لازم برای خریدهای داخلی و خارجی با همکاری تخصصی واحدهای سفارش دهنده.

- شناخت و گردآوری اطلاعات لازم و ضروری از مراکز فروش داخلی و خارجی.

- تنظیم اسناد و مدارک مالی مربوط به سفارشات با هماهنگی و همکاری مدیریت مالی.

- تنظیم فرمهای بازرگانی ویژه سفارشات تصویب شده از نظر کمیت و کیفیت و ارسال آنها و پیگیری در مراجع مربوط.

- سفارش اجناس و کالاهای مورد نیاز دانشگاه.

- انجام کلیه امور گمرکی جهت ترخیص کالاهای خریداری شده و نظارت بر تحویل کالا و اجناس ترخیص شده به انبار مربوطه.

- نظارت بر خرید لوازم مورد نیاز براساس برنامه زمانبندی شده با ملحوظ نمودن اعتبارات مصوب.

- نظارت بر انجام کلیه امور خدمات فنی و نگهداری دانشگاه ، شامل حفظ و نگهداری ساختمانها، دستگاههای تأسیساتی ، حرارتی ، برودتی ، ارتباطاتی و مکانیکی و غیره.

- بررسی نیازها اعم از نیازهای مربوط به نیروی انسانی ، تجهیزات و فضاها و اولویت بندی آنها.

- طرح اعتبارات مورد نیاز پیشنهادی در رابطه با بودجه جاری و اعتبارات عمرانی و تسلیم آن به دانشگاه.