اخبار سایت   | ورود به سایت |  نقشه سایت

اخبار دانشگاه مشاهده همه خبرها

دکتر نجفی ریاست دانشگاه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز جوان به دانشجویان، با تاکید براین که دانشگاه با توجه به سبقه ۳۰ ساله خود توانسته است همواره دانشجویان موفقی را به جامعه علمی کشور تقدیم نماید.

همچنین دکتر گودرزی معاونت دانشجویی با ارایه گزارش  بیان نمودند،دانشگاه برای آرامش خانواده در انجام پروژه های کلیه دانشجویان را بیمه مسئولیت نمودند تا بتواند با خاطری آسوده در  به فعالیت علمی بپردازند.

دکتر گودرزی به اهتمام دانشگاه در پیاده سازی طرح دانشگاه عاری از اعتیاد بیان نمودند که در این راستا راه اندازی مرکز آمادگی جسمانی و بدن سازی را در این راستا بیان نمودند.

احسان عماد زاده نماینده انجمن های ورزشی از کمبودهای حوزه ورزشی باتوجه به عناوین کسب شده توسط دانشجویان نام بردند و خواستار ارتقای مجموعه ورزشی و اضافه شدن استخر به این مجموعه شدند.

مسعودکمالی دبیردبیران انجمن های علمی دانشگاه بزرگترین مشکل را عدم متوازن بودن بودجه های دانشگاه های کوچک و بزرگ  در این حوزه دانست،که شادابی و زنده بودن دانشگاه ها را از آنها سلب نموده است.

سجادی مجرد نماینده شورای صنفی و رفاهی دانشجویان با تاکید بر کمبود فضاها دانشجویی و بر گسترش فضاهای موجود تاکید نمود واز نمایندگان محترم وزارت عتف خواستند تا  نگاه ویژه ای به دانشگاه صنعتی اراک نمایند.

مجتبی حق ویردی دبیر دبیران کانون های فرهنگی دانشگاه نیاز دانشجویان را رفع قوانین و آیین نامه هایی است که در دهه گذشته نصب و اکنون به اجرا درآمده است که جلوی فعالیتهای فوق برنامه دانشجویی را گرفته است.

سید مهیار باش به تن نماینده تشکل اسلامی رویش بزرگترین دغدغه دانشجویان و دانشگاه را کمبود بودجه در حوزه های مختلف دانشگاه نام بردند و خواستار رسیدگی به وضعیت خوابگاه های دانشجویی شدند.

دکتر صدیقی معاون وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور با تاکید بررشد علمی کشور و شتاب صورت پذیرفته باعث رشد ۴پله ای کشور در جهان شده است، که در isi به رتبه ۱۷ ارتقا یافت

دکتر صدیقی با تاکید براین موضوع که یکی از دستاوردهای وزارت عتف در افزایش تحمل و انتقادات بوده است که بعنوان رئیس کمیته انضباطی اعلام می نمایم حتی یک پرونده برخوردسیاسی  مورد بررسی قرار نگرفته است.

ایشان با تاکید بر خواسته های به حق دانشجویان، اعلام داشتند برنامه های ارتقای خدمات سازمان امور دانشجویان در حال اجرا است . وی لزوم گسترش شادابی و طراوت در دانشگاه ها را تاکید نمودند.

دکتر صدیقی ، یکی از مهمترین اتفاقاتی که در دوسال گذشته رخ داده است، اختصاص بودجه بر اساس سرانه دانشجویی بوده که باعث از بین رفتن اختلافات بودجه ای در بین دانشگاه ها شده است.

درخصوص گسترش فضاهای دانشجویی با توجه به نیاز دانشگاه اعلام آمادگی می نمایم تا طرحهایی که ۵۰درصد پیشرفت داشته باشند را حمایت نماییم و به لزوم راه اندازی درمانگاه تاکید کردند.

وی اشاره نمودند، وصول معوقات دانشجویی و تسریع پرداخت اقدام لازم را در دستور کار خواهیم قرار داد و به رفع این مشکلات با نگاه عقلانیت و الویت بندی مناسب تاکید نمودند.