دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - آزمايشگاه مدارهای منطقی و ميکروکامپيوتر

آزمايشگاه مدارهای منطقی و ميکروکامپيوتر

آزمايشگاه مدارهای منطقی و ميکروکامپيوتر dsc00292dsc00298dsc00317

در بخش مدار منطقی هدف، آشنايی با گيتهای منطقی و سپس توابع و نحوه پياده سازی آنها ، طراحی مدارهای ترکيبی مانند مدارات جمع و تفريق کننده، مقايسه کننده، کدبردار و کد گزار، مالتی پلکسر و دی مالتی پلکسر و نمايشگرها و بستن اين مدارها به صورت عملی و تست و مشاهده پاسخ و خروجی مدار می باشد.

همجنين دانشجويان با ساختمان انواع فليپ فلاپها آشنا شده و چند نمونه مدارهای ترتيبی و شمارنده های همزمان و غيرهمزمان را طراحی کرده و مورد آزمايش قرار می دهند. از ديگر مباحث اين کلاس آشنايی با مدارات مولتی ويبراتور و استفاده از آی سی 555 در طراحی اين مدارات و آشنايی با شيف رجيسترها می باشد.

نوشته شده توسط مدیر تارنماارسال شده در: برق و کامپیوتر