اخبار سایت   | ورود به سایت |  نقشه سایت

اخبار دانشگاه مشاهده همه خبرها

مرحله اول: از دانشجويان عزيز درخواست مي گردد قبل از حضور در دانشگاه در روز ثبت نام، فرم هاي ذيل را قبلا به صورت تايپي تکميل و پرينت نموده، و درصورت نياز امضاء نمايند.

كليه پذيرفته شدگان دوره كارشناسي ، موظف  به تکميل  فرم هاي ذيل مي باشند:

- فرم مشخصات

- فرم شناسايي دانشجويان

- فرم تعهد(فرم شماره1 )

- فرم منطقه(فرم شماره 4 يا فرم شماره 5)

- کارنامه طرح سلامت (الف: سلامت جسم، ب: کارنامه سلامت روان)

- پر کردن فرم آماری ویژه مرکز مشاوره

- درخواست خوابگاه حضرت معصومه (س)

- سند محضري

- فرم  مشخصات و درخواست تسهيلات دانشجويي

- فرم تسهيلات رفاهي

- گزيده آئين نامه انظباطي و مقررات خوابگاههاي دانشجویی

-قوانین و مقررات ویژه خوابگاه دختران

مرحله دوم(مهم):از دانشجويان عزيز درخواست مي شود، طبق راهنماي شماره1 (جهت دانلود راهنما کليک کنيد)، با ورود به سامانه (erp.arakut.ac.ir/stdnew) (جهت ورود به سامانه کليک کنيد) و وارد کردن کد داوطلبي يا کد ملي و همچنين شماره پرونده آزمون يا شماره شناسنامه ، ثبت نام الکترونيکي خود را تکميل نموده و اطلاعات خود را در اين سامانه ثبت نمايند.

****تذکر مهم: انجام مرحله دوم تنها از روز یکشنبه 26/06/96 لغايت دوشنبه 27/06/96 فعال خواهد بود.

-در ثبت نام الکترونيکي لازم است اسکن تمامي مدارک ضروري (گواهي دوره پيش دانشگاهي و ريز نمرات،گواهي دوره متوسطه و ريز نمرات،شناسنامه،کارت ملي )  توسط دانشجو در سامانه ثبت نام الکترونيکي دانشگاه بارگذاري شود.

مرحله سوم: از دانشجويان گرامي  تقاضا مي گردد، مدارک ذيل را آماده نموده و به همراه فرم هاي مرحله اول در روز ثبت نام  از ساعت 8:30 صبح تا ساعت15 به دانشگاه مراجعه نمايند.

مدارک مورد نياز جهت ثبت نام آموزشي(حضوري) مقطع کارشناسي:

1- عکس 4*3 پشت نويسي شده 12 قطعه

2- اصل شناسنامه به همراه فتوکپي برابر اصل از تمام صفحات آن 3نسخه(جهت برابر اصل کردن به دفاتر اسناد رسمی یا ثبت احوال مراجعه گردد)

3- اصل کارت ملي به همراه فتوکپي برابر اصل آن (پشت و رو) 3نسخه

4- اصل گواهي دوره متوسطه و ريز نمرات تاييد شده سه سال متوسطه به همراه 3 نسخه فتوکپي از آن

5- اصل گواهي دوره پيش دانشگاهي و ريز نمرات تاييد شده پيش دانشگاهي به همراه 3 نسخه از فتوکپي آن

7 - فرم تعهد ( دراين رابطه فرمهاي تعهد براساس سهميه قبولي در دانشگاه در سايت قرارگرفته است لطفا" پس از تكميل، پرينت و امضاء‌ در روز ثبت نام تحويل گردد ) لازم به ذكراست هردانشجو بايد دو فرم تعهد همراه داشته باشد يك فرم مربوط به كليه دانشجويان فرم تعهد(فرم شماره1 و يك فرم مربوط به سهميه قبولي (فرم شماره 4 يا فرم شماره 5) دانشجو مي باشد

8-فرم مشخصات  و فرم شناسايي دانشجو( لطفا" پس از تکميل،پرينت و امضاء در روز ثبت نام تحويل گردد)

9- کپي صفحه اول دفترچه بيمه

10-فرم طرح سلامت(پس از تکمیل پرینت و در روز ثبت نام تحویل گردید.)

تذکر بسيار مهم: دانشجو بايد علاوه برفتوکپي هاي ارائه شده به دانشگاه يک سري کپي از مدارک فوق را نزد خود نگه دارد.

آدرس دانشگاه: ايران ، استان مرکزي ، اراک ، خيابان دانشگاه ، دانشگاه صنعتي اراک کد پستي : 3818141167