اخبار سایت   | ورود به سایت |  نقشه سایت

به همت اداره روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه صنعتی اراک و با همکاری بنیاد نخبگان استان مرکزی، شرکت توزیع برق و انجمن مهندسی برق و الکترونیک استان مرکزی،کارگاه آموزشی اخلاق پژوهشی و صیانت از حقوق شهروندی با موضوع اخلاق مهندسی و مهندسی اخلاق توسط پرفسور مهدی بهادری نژاد چهره ماندگار ملی برگزار شد.

دراین مراسم مهندس اله داد مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق و رئیس انجمن مهندسی برق و الکترونیک استان مرکزی با بیان این موضوع که اخلاق شرط اول هرعمل می باشد، هدف از برگزاری این برنامه را بصورت مشترک با دانشگاه توسعه تعامل اخلاقی سازمان ها و هم افزایی در این راستا دانستند.

وی با تاکید براین موضوع که دانشگاه بهترین محل برای آغاز این نوع نگاه ها بای رسیدن به جامعه اخلاقی می باشد.

در ادامه پرفسور مهدی بهادری نژاد چهره ماندگار ملی و نویسنده کتابهای اخلاق مهندسی و مهندسی اخلاق و نیز اخلاق دانشگاهی به تفسیر و فلسفه رشد اخلاقی جوامع اشاره نمودند.

ایشان با اشاره به نیاز گسترش اخلاق عمومی و توسعه اخلاق محوری در علوم را، اصل و لازمه رسیدن به آرامش برای جامعه تحصیل کرده برشمردند.

در بخش دیگری ایشان اضافه نمودند گسترش اخلاق تنها با مهندسی درونی هرفرد با نگاه تخصصی و علمی به معیار های اخلاقی و رسیدن به نقطه پیشرفت اخلاقی ممکن خواهد شد.

در پایان این مراسم از پرفسور بهادری نژاد توسط شرکت توزیع نیرو برق  و دانشگاه تجلیل بعمل آمد.

این نشست در سرسرای پروین اعتصامی دانشگاه صنعتی اراک از ساعت 8:30 مورخ 12اسفندماه 1394 آغاز و به مدت 3 ساعت بطول انجامید.{jcomments on}

آیین دانش آموختگان دانشگاه صنعتی اراک روز پنجشنبه 29بهمن ماه 1394 در سرسرای دانشگاه با حضور جمعی از دانش آموختگان و خانواده های محترمشان ونیز با حضور اعضای محترم هیأت های علمی دانشگاه برگزار شد.

{jcomments on}

{jcomments off}آیین افتتاحیه ی پنجمین جشنواره ی منطقه ای اختراعات و ابداعات رویش در صبح سرد ِ پاییزیِ روز یکشنبه، پانزدهم آذر ماه در سالن پروین اعتصامی دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد. حضور پرشور پژوهشگران ، مبدعان و مخترعان از صبح زود برای تکمیل غرفه های خود نشان از انرژي وصف ناشدنیِ آنها برای شرکت در جشنواره ی منطقه ای پویش کوهرنگ داشت؛ همچنین حضور مدیران و مسئولان عرصه های علمی و فرهنگیِ ایرانِ عزیزمان در این جشنواره انگیزه ی مضاعفی را برای شرکت کنند گان در پنجمین جشنواره اختراعات و ابداعات پویش ایجاد نمود که نشانگر توجه ویژه ی مسئولان به توسعه ی علمی و اقتصادِ دانش بنیان در ایران اسلامی را می باشد.

افتتاحیه ی پنجمین جشنواره منطقه ایِ اختراعات و ابداعات پویش با حضورِ جناب آقای زمانیِ قمی استاندار مرکزی، دکتر اردوخانی ریاست بنیاد نخبگان استان تهران و مشاور دکتر ستاری، دکتر بنیادیان رئیس بنیاد ملی نخبگان استان چهار محال بختیاری، دکتر نجفی ریاست دانشگاه صنعتی اراک و سایر مدیران و مسئولان علمی استان برگزار شد.

دکتر نجفی به عنوان میزبانِ جشنواره  و مسئول بنیاد نخبگان استان مرکزی با تبریک روز دانشجو و مهم دانستنِ توسعه ی پایدارِ علمی، موتور محرکِ امنیت، رفاه و تعالیِ جامعه را اقتصاد دانش بنیان و تولید محور دانست.وی خاطرنشان کرد این رویکرد مترقی دولت در توسعه ی علمی قابل تقدیر است چرا که دولت با مصرف کردنِ آبروی کوتاه مدت خود، آینده ی بلند مدت کشور را ترسیم می کند.این نگرش درستی است که دولت باید به جای تکیه بر اقتصاد نفتی بر منابع انسانی تکیه کند.

وی افزود توجه به نخبه گی و تبدیل افراد مستعد به نخبگانِ علم آفرین برای تمدن سازی در سپهر ایران اسلامی ضروری است. دکتر نجفی تاکید کرد نیازسنجی، نکته ی قابل توجه ای در ایده پردازی است و متاسفانه در سالهای اخیر خلاقیت ما در مزرعه ی نیازها پرورش نیافته است و در اقتصاد دانش بنیان، کلمه ی کلیدی اقتصاد است و نه دانش و ما باید به سمت تجاری سازیِ ایده ها حرکت کنیم. دکتر نجفی حمایت های ویژه ی زمانی قمی استاندار مرکزی را یکی از پشتوانه های خوب حرکات علمی در استان و برگزاری جشنواره رویش دانست.

در ادامه ریاست بنیاد نخبگان استان تهران با گرامیداشت مقام علمی دانشجو و مخترع ، مهمترین سرمایه ی کشور را جوانان مبتکر و مخترع کشور دانست و شناسایی مخترعان و اختراعات را از وظایف اصلی مسئولان حوزه ی علم و فرهنگ کشور دانست.

دکتر اردوخانی مشاور دکتر ستاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه علت برگزاریِ جشنواره را تسهیلِ حرکتِ نخبگان به رسیدن به اختراعات کاربردی دانست و عنوان کرد: ما همواره تلاش می کنیم همه ی نخبگان، حتی در مناطق محروم بتوانند در چارچوبی قانونمند و به دور از نگاههای سلیقه ای، اختراعات خود را مطرح کنند.

وی تاکید کرد برنامه های تشویقی و حمایت های مستقیم و غیر مستقیم از بهترین پژوهش ها و اختراعات انجام شده در این جشنواره ها و ایجاد انگیزه برای نخبگان از مهمترین اهداف ما خواهد بود.

با پایانِ آیینِ افتتاحیه در سالن پروین اعتصامی، نمایشگاهِ دستاوردهای علمیِ پنجمین جشنواره منطقه ای اختراعات و ابداعات رویش کوهرنگ با حضور استاندار مرکزی و سایر مسئولین علمی و فرهنگی استان ،گشایش یافت. این نمایشگاه به مدت چهار روز به مناسبت جشنواره ی رویش و هفته ی پژوهش در دانشگاه صنعتی اراک برپا خواهد بود.

ازسوی جناب آقای  دکترمحمدفرهادی وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری طی حکمی جناب آقای دکتر محسن نجفی به سمت ریاست دانشگاه صنعتی اراک انتصاب گردیدند.

شایان ذکر است دکتر محسن نجفی درشانزدهم شهریور 1394 به سمت سرپرست دانشگاه صنعتی اراک منصوب گردیده بودند.{jcomments on}

به همت گروه علوم پایه و با همکاری انجمن های علمی دانشجویی در دانشگاه صنعتی اراک نخستین دوره مسابقات پرتاب موشک های آبی با شرکت 25 نفر از دانشجویان در غالب 16 تیم 1 الی 3 نفره در دو بخش بیشترین مسافت (برد) و بیشترین زمان پرواز در صبح روز 3 آذر ماه در زمین چمن مجموعه ورزشی شهید چمران دانشگاه  برگزار شد.

دانشجویان در این مسابقات از ساعت 9:30 صبح تا ساعت 13:30به رقابت پرداختند که  اسامی برگزیدگان به شرح ذیل می باشد.

جهت مشاهده گالری تصاویر مسابقه به آدرس http://www.arakut.ac.ir/wr  مراجعه نمایید.

نتایج نهایی نخستین دوره مسابقات پرتاب موشک های آبی

بخش اول: بیشترین مسافت (برد)
مقام اول: محمد قدیری
مقام دوم: حسین جاوید و کمیل رضایی