اخبار سایت   | ورود به سایت |  نقشه سایت

مراسم تودیع حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای دهقانی  و معارفه حجت الاسلام ظرافت مسئولین دفتر نهاد رهبری دانشگاه صنعتی اراک با حضور حاج آقا تقوی  مدیرکل دفاتر نهاد و حاج آقا ایمانی مقدم مسئول دفاتر نهاد استان و جمعی از اساتید و مدیران استانی در تالار نشست های قائم مقام فراهانی دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.

در این مراسم دکتر نجفی ریاست دانشگاه صنعتی اراک ضمن تشکر از حضور دانشگاهیان و علما، بر لزوم نقش بارز حاج آقا دهقانی در شکل گیری دانشگاه صنعتی اراک و عبور از دوران گذار اشاره نمودند.

ایشان با تاکید براین موضوع که حاج آقا دهقانی با وسواس خواص در بحث جذب اساتید به دانشگاه در جذب اساتید ارزشی کمک شایانی را نموده اند.

در ادامه حجت الاسلام دهقانی با تشکر از این مباحث ، ابراز امیدواری کردند که تا همه اقدامات صورت پذیرفته در راستای تحقق اهداف عالیه نظام بوده باشد.

در پایان این مراسم احکام معارفه حاج آقا ظرافت ،قرائت و ایشان بعنوان مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اراک معرفی گردیدند.