اخبار سایت   | ورود به سایت |  نقشه سایت

مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه صنعتی اراک در راستای اشاعه و بهبود فعالیتهای تحقیق و توسعه در استان مرکزی، اقدام به برگزاری دوره آموزشی مدیریت تحقیق و‌ توسعه (پیشرفته) در دی ماه 1396 نمود.

در این دوره آموزشی که با حمایت سازمان صنعت، معدن و تجارت، شرکت شهرک های صنعتی استان مرکزی و همکاری انجمن تحقیق و توسعه استان مرکزی برگزار گردید، مدیران و کارشناسان ارشد تحقیق و‌ توسعه بیش از ۵۰ شرکت صنعتی و معدنی استان مرکزی از جمله شرکت ماشین سازی اراک، صنایع آذرآب، پتروشیمی شازند، پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند، آلومرول نوین شرکت نمودند.

این دوره برای اولین بار در استان مرکزی در روزهای 7، 8، 14 و 15 دی ماه به مدت 40 ساعت با بهره ­گیری از ۹ مدرس متخصص و مجرب از اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه­ های داخل و خارج استان مرکزی از جمله دکتر مجید پور (عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر)، دکتر قدس، دکتر ایزدی، خانم دکتر نجفی ­زاده برگزار گردید.

همچنین در روز سوم این دوره (۱۴ دی ماه)، تفاهم نامه همکاری آموزشی - پژوهشی بین دانشگاه صنعتی اراک و انجمن تخصصی تحقیق و توسعه استان مرکزی امضاء و از فعالین حوزه تحقیق و توسعه در استان مرکزی تقدیر بعمل آمد.

شایان ذکر است که در مرداد ماه 1396 نیز به همت مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه صنعتی اراک و با حمایت های سازمان صنعت، معدن و تجارت و شرکت شهرک های صنعتی استان مرکزی، دوره مقدماتی مدیریت تحقیق و‌ توسعه به مدت 40 ساعت در این دانشگاه برگزار گردیده بود.