فراخوان پذيرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع کارشناسي ارشد سال تحصيلي 1402 - 1401

دانشگاه صنعتی اراک بر اساس "آیین نامه‌ی پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره‌ی تحصیلی کارشناسی ارشد شماره 301041 / 11 مورخ 06/بهمن/98 " وزارت علوم تحقیقات و فناوری و شیوه نامه اجرایی مصوب معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، در سال تحصیلی 1402 - 1401 در مقطع کارشناسی ارشد در رشته/گرایشهای مندرج در این فراخوان و از میان متقاضیان حائز شرایط شیوه نامه به شرح ذیل به صورت بدون آزمون، دانشجو می‌پذیرد. دانشجویانی که دارای یکی از شرایط ممتازی هستند می‌توانند ضمن تهیه مدارک ذیل و نیز ارسال آنها به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی اراک، نسبت به استفاده از سهمیه کارشناسی ارشد بدون آزمون در این دانشگاه اقدام نمایند. متقاضیان می‌توانند با تکمیل و ارسال مدارک ذیل از تاریخ 15/اردیبهشت/1401 لغایت 30/مرداد/1401 از طریق پست سفارشی به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه اقدام به ثبت نام نمایند.

شرایط لازم متقاضیان پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد

1 - دانشجويان دوره ي کارشناسي پيوسته ورودي نيمسال اول و دوم 1397 و ورودي نيمسال دوم 1396 که پس از گذراندن شش نيمسال تحصيلي با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهاي درسي به لحاظ میانگین کل، جزء 15 درصد برتر دانشجويان هم رشته و هم ورودي خود (مجموع روزانه و شبانه) باشند و حداکثر در مدت هشت نيم سال تحصیلی، دربازه زمانی 1/مهر/1400 تا تاریخ 31/شهریور/1401 فارغ التحصیل شوند.

2- دانشجويان دوره ي کارشناسي پيوسته دانشگاه صنعتی اراک ورودي نيمسال اول و دوم 1397 و ورودي نيمسال دوم 1396 که در پایان شش نيمسال تحصيلي با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهاي درسي به لحاظ میانگین کل، جزء 10 درصد برتر بعدی (25 درصد برتر) باشند و حداکثر در مدت هشت نيمسال تحصیلی دربازه زمانی 1/مهر/1400 تا تاریخ 31/شهریور/1401 فارغ التحصیل شوند، نیز می توانند در این فراخوان ثبت نام کنند تا چنانچه ظرفیت پذیرش بدون آزمون رشته/گرایشی، با 15 درصد برتر دانشجویان حائز شرایط تکمیل نشود، درخواست آنان مورد بررسی قرار گیرد.

تبصره: میزان سه چهارم واحدهای گذرانده تا پایان نیمسال ششم به سمت پایین گرد و به عدد صحیح تبدیل می شود.

تبصره: مطابق مجوز صادره از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دلیل محدودیتهای ناشی از شیوع بیماری کرونا، حداقل تعداد واحدهای گذرانده شده تا پایان نیمسال ششم برای دانشجویانی که در نیمسال دوم سال تحصیلی 98-99 و یا نیمسال های اول و دوم 99-400 حذف واحد داشته اند (با درج در کارنامه تحصیلی)، به تعداد 4 واحد قابل کاهش است.

3- پذيرش متقاضياني که در طول شش نيمسال تحصيلي، دانش آموخته شوند و به لحاظ ميانگين کل در مقايسه با ميانگين کل هشت نيمسال دانشجويان هم رشته و غيرهم ورودي خود جزء 15 درصد برتر باشند، به صورت مازاد بر ظرفيت پذيرش بدون آزمون در مقطع کارشناسي ارشد 1402 - 1401 مورد بررسي قرار خواهد گرفت. ضروري است متقاضيان مشمول اين شرايط در فراخوان ثبت نام کنند. درخواست داوطلبان مذکور پس از دانش آموختگي بررسي خواهد شد.

4- دانشجویان حائز رتبه های یک تا پانزده در مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور می توانند نسبت به ثبت نام و ارسال مدارک جهت بهره مندی از تسهیلات پذیرش بدون آزمون دانشگاه صنعتی اراک اقدام نمایند.

5- پذیرش در اولین سال تحصیلی پس از فارغ التحصیلی  و صرفاً برای یکبار امکان پذیر است.

6- دانشجو حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی دانش آموخته شود که برای دانشجویان مشمول تحصیل در دو رشته، حداکثر ده نیمسال تحصیلی است

برای اطلاعات تکمیلی به آیین نامه‌ی پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره‌ی تحصیلی کارشناسی ارشد شماره 301041 / 11 مورخ 06/بهمن/98  مراجعه فرمایید.

به دانشجویان پذیرفته شده و دارای شرایط لازم، طبق شیوه‌نامه حمایتی، تسهیلات ویژه زیر متناسب با امکانات دانشگاه اعطا می‌گردد:

1. اولویت اعطای وام تحصیلی از محل صندوق‌های حمایتی دانشگاه از جمله صندوق رفاه دانشجویان؛
  2. تخفیف تا سقف 50 درصد جهت تخصیص استفاده از خوابگاه خودگردان؛
  3. بن خرید کتاب و تسهیلات فتوکپی رایگان؛
  4. استفاده از امکانات پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه، مراکز خدمات رایانه‌ای و اینترنت پرسرعت؛
  5. نام‌نویسی رایگان در کلاس‌های آموزش عالی آزاد برگزار شده در دانشگاه؛
  6. تشکیل کلاس‌های ویژه آموزش زبان، مهارت‌های رایانه‌ای، روش تحقیق و سایر موارد مشابه بر اساس نیازسنجی با تخفیف ویژه.

آدرس: استان مرکزی- اراک- خیابان دانشگاه- دانشگاه صنعتی اراک (دفتر تحصیلات تکمیلی)

کد پستی: 41167- 38181                 صندوق پستی: 1177-38135                    تلفن: 33400322-086

تذکر: بر روی پاکت عبارت پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد قید گردد. به مدارک ناقص و همچنین مدارکی که پس از مهلت مذکور ارائه شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.

مدارک اولیه جهت استفاده از سهمیه کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه صنعتی اراک:

1. مدارک و مستندات مربوط به کسب رتبه اول تا پانزدهم مرحله نهایی المپیادهای دانشجویی.
  2. یک قطعه عکس 4*3 پشت‌نویسی شده با مشخصات فردی.
  3. کپی کارت ملی.
  4. کپی شناسنامه.
  5. کپی کارت پایان خدمت برای آقایان (در صورت انجام خدمت ضرورت).
  6. کپی کارت دانشجویی (در صورتی که متقاضی، دانشجو می‌باشد).
  7. تکمیل و تائید فرم شماره 1 (مختص متقاضیان کارشناسی ارشد) به صورت تایپ شده و امضا شده و فرم شماره 2 به صورت تایپ شده (مختص متقاضیان کارشناسی ارشد دانشگاه های سراسری غیر از دانشگاه صنعتی اراک). (این فرمها از سایت دانشگاه به آدرس arakut.ac.ir قابل دسترسی می‌باشد.)
  8. ارائه تصویر کارنامه کلی تا پایان ترم ششم با ذکر معدل کل که به تائید مدیر کل آموزش دانشگاه محل تحصیل رسیده باشد.
  9. کپی گواهی فراغت از تحصیل دوره کارشناسی برای فارغ التحصیلان با ذکر معدل کل (چنانچه متقاضی به دلایلی قادر به ارائه گواهی فراغت از تحصیل نمی‌باشد، ارائه اصل آن در صورت پذیرفته شدن الزامی می‌باشد).

رشته های تحصیلی کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1401-1400

رشته تحصیلی