Behestan50x50.png

سامانه آموزشی بهستان

بیانیه اساتید , کارکنان ودانشجویان دانشگاه صنعتی اراک در گرامیداشت روز بصیرت و مقاومت

بسمه تعالی

ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی ها همواره باید شاخص خطّ مستقیم حركت باشد، و چنین خواهد بود.

مقام معظم رهبری (مدظله(

دانشگاه و دانشجو بعنوان میراث‌دار و میراث‌بان ارزش‌های انقلابی و میدان‌دار جنبش‌های آزادی خواهانه بوده و همواره ترسیم کننده همه اصول و خطوط قرمز نظام فکری و اعتقادی ملت شریف ایران در بزنگاه های تاریخی می باشد و هرگز سازش در برابر هرگونه انحراف و الحاد را تاب بر نمی آورد.
نهم دی ماه، رویدادی است که باید برای همیشه در مصحف خاطرات انقلاب باقی بماند تا درس بصیرت، دشمن شناسی و ولایتمداری برای نسل‌های آتی گردد همچنین نقطه پیوند برگ‌های زرین آزادگی و ولایتمداری ملّت همیشه در صحنه بزرگ ایران در تمام دوران تاریخ است.
اکنون این تجربه تاریخی تمدن ساز و پر عبرت در دستان ماست و همه ما وظیفه حفظ این امانت الهی را برعهده داریم و دانشگاه بعنوان منشا همه تحولات بزرگ همواره بزرگداشت و یادآوری حماسه مردم بصیر در نهم دی ماه ۸۸، وظیفه‌ای خود می داند زیرا اعتقاد داریم که نباید اجازه داد این حماسه ملی به فراموشی سپرده شود و پاسداری از آن مهر تاییدی بر تبعیت از نهضت اسلامی سلسله جنبان انقلاب و رمز ولایتمداری مردم بزرگ ایران اسلامی است.
امسال همزمان با رشادت های طلیعه داران دولت مردمی قوی درمیادین دیپلماسی و جهاد همچنین فشارهای همه جانبه سرسپردگان قسم خورده در حوزه های مختلف که با اتخاذ و تشدید تحریم های ظالمانه آمریکا فشارهای ناجوانمردانه بر مردم مقاوم اسلامی، سلامت و معیشت مردم بزرگ ایران اسلامی را هدف قرار داده اند به دنیا نشان خواهیم داد که ایران و ایرانی با بصیرت برآمده از سیره علوی در برابر فشارهای سیاسی، نظامی و اقتصادی حاضر نیست عزت و سربلندی خود را زیر پا بگذارد.
اکنون که درآستانه سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی، اسوه بصیرت انقلابی و ولایتمداری قرار داریم، بر خود فرض می‌دانیم نام و راه این شهید والامقام صراط المستقیم زندگی انقلابی و مرامش نصب العین امور است و برای تحقق آرمان‌های ولایی آن شهید بزرگوار از هیچ تلاش و مجاهدتی دریغ ننماییم.
اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی اراک، همگام با دیگرصحابه انقلاب در راستای تجدید پیمان با آرمان‌های معمار انقلاب اسلامی و پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب، بر لزوم هشیاری و ایستادگی همچنین پیروی از بصیرت علوی تاکید می نماید و تلاش می کند تا راه و مرام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بعنوان یک الگوی بصیر در همه ابعاد زندگی علمی و عملی خود ذیل توجهات حضرت ولیعصر(عج( متبلور سازند.
و من ا... التوفیق