Behestan50x50.png

سامانه آموزشی بهستان

مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان مرکزی در 17 آذر ماه 1400 و همزمان با هفته پژوهش و فناوری با حضور استاندار استان مرکزی، روسای دانشگاه های استان و  معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سایر مسئولین محترم برگزار و از 65 پژوهشگر و فناور در قالب بخش های اعضای هیات علمی برتر، کارشناسان برتر دستگاه های اجرایی و صنایع، فناوران و شرکت های دانش بنیان برتر، مجلات علمی پژوهشی برتر، ایده های برتر، دانشجویان برتر، دانش آموزان و معلمان برتر، پژوهشگران جوان و پژوهشگران آزاد تقدیر بعمل آمد.

آیین پژوهشگر برتر1400.jpg

مخلص الائمه استاندار مرکزی در این مراسم آسیب را در شکل ‌گیری مسئله نقش آفرین دانست و گفت برای حل مسئله و رفع آسیب ها نیاز به نظام‌مند کردن و توجه به ارکان پژوهش برای رسیدن به علت بروز آسیب تاثیرگذار است و موضوع مسئله محوری در برنامه‌های مدیریت استان مورد توجه قرار گرفته و برای این مهم به همکاری ،مشارکت و بهره‌مندی از علم پژوهشگران نیاز است.

خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم هم توجه هرچه بیشتر به فناوری و بهره گیری از فناوری های علمی و دانشگاهی در حوزه های تولید و صنعت را برای بی نیازی هرچه بیشتر کشور لازم و ضروری دانست و گفت تبدیل ایده به محصول چرخه فناوری را تکمیل می‌کند که برای رسیدن ایده و فناوری به محصول و تولید صنعتی نیاز به ارتباط گسترده بین صنعت و دانشگاه است .
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم تحقیقات و فناوری توجه به مراکز رشد در سطوح مختلف کشور، استان‌ها و شهرستان‌ها را برای استعداد یابی و کشف ایده ها راه‌گشا دانست و گفت ارتباط علمی و تحقیقاتی دانشگاهها با مراکز رشد و پارک های علم و فناوری می‌تواند شکوفایی علمی کشور را سرعت بخشیده و از سوی دیگر به تولید ثروت از علم کمک کند.

دکتر آشتیانی پژوهشگر برتر1400.jpg

در این مراسم دکتر حمیدرضا رضائی آشتیانی رئیس دانشگاه صنعتی به سبب انجام پژوهش های گسترده بعنوان پژوهشگر برتر حوزه فنی و مهندسی انتخاب شدند که علاوه بر ایشان جناب آقای دکتر هادی فتاحی رئیس دانشکده مهندسی علوم زمین و مهربانو خانم دکتر سمیه داودآبادی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی بعنوان دیگر برگزیدگان این حوزه معرفی گردیدند.

دکتر فتاحی پژوهشگر برتر1400.jpg

دکتر داودآبادی پژوهشگر برتر1400.jpg

در بخش پژوهشگر برتر حوزه علوم پایه جناب آقای دکتر داود قنبری توانستند بعنوان پژوهشگر برتر این حوزه دست یابند.

دکتر قنبری پژوهشگر برتر1400.jpg

در این آیین هردو عنوان پژوهشگران برتر مقطع کارشناسی ارشد به آقایان ارسلان شایان پور و امیر داودآبادی دانش آموختگان دانشگاه صنعتی اراک  در مقطع کارشناسی ارشد تعلق گرفت و از آنان تجلیل بعمل آمد.

ارسلان شایان پژوهشگر برتر دانشجویی1400.jpgامیر داودآبادی پژوهشگر برتر دانشجویی1400.jpg

در حوزه پژوهشگران برتر جوان استان ، جناب آقای پوریا خرم پور دیگر دانش آموخته جوان دانشگاه با ارایه کار تحقیقاتی در شرکت برق منطقه ای باختر توانست عنوان برتر را به خود اختصاص دهد.

پوریا خرم پژوهشگر برتر دانشجویی1400.jpg

در این آیین به پیشنهاد سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و همچنین محدودیت های کرونایی مقرر گردید از 13 واحد تحقیق و توسعه برتر  در بخش شرکت و محصول برتر و 6 شرکت در بخش خدمات فنی و مهندسی برتر که در این جشنواره انتخاب شده اند، به صورت جداگانه تقدیر بعمل آید.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی اراک ،کسب عناوین برتر استان در حوزه های فنی و مهندسی، علوم پایه ، پزوهشگران جوان همچنین پژوهشگران مقطع کارشناسی ارشد در سال 1400 را  به این بزرگواران تبریک عرض نموده و توفیقات  روز افزون را از در گاه حضرت حق برای این فرزندان  ایران زمین خواهانیم.