فراخوان پذيرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع دکتری سال تحصيلي 1402 - 1401

دانشگاه صنعتی اراک بر اساس "آیین نامه‌ی پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره‌ی تحصیلی دکتری شماره 67272 / 21 مورخ 18/تیر/93  و اصلاحیه 237200/21 مورخ 16/اسفند/93" وزارت علوم تحقیقات و فناوری و شیوه نامه اجرایی مصوب معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، در سال تحصیلی 1402 - 1401 در مقطع دکتری در رشته مهندسی مکانیک گرایشهای طراحی کاربردی، ساخت و تولید  از میان متقاضیان حائز شرایط شیوه نامه به شرح ذیل به صورت بدون آزمون، دانشجو می‌پذیرد. دانشجویانی که دارای یکی از شرایط ممتازی هستند می‌توانند ضمن تهیه مدارک ذیل و نیز ارسال آنها به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی اراک، نسبت به استفاده از سهمیه دکتری بدون آزمون در این دانشگاه اقدام نمایند. متقاضیان می‌توانند با تکمیل و ارسال مدارک ذیل از تاریخ 15/اردیبهشت/1401 لغایت 15/تیر/1401 از طریق پست سفارشی به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه اقدام به ثبت نام نمایند.

شرایط لازم متقاضیان پذیرش بدون آزمون مقطع دکتری

• اخذ میانگین کل ۱۶ در مقطع کارشناسی و میانگین کل 17 (بدون احتساب نمره پایان نامه) در دوره کارشناسی ارشد (یا میانگین همتراز شده طبق دستور العمل مصوب شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه)
  • بیش از دو سال از تاریخ دانش آموختگی متقاضی نگذشته باشد.
  • متقاضی باید حداکثر تا پایان شهریور ماه 1401 دانش آموخته شود.
  • کسب حداقل ۶۰ امتیاز از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و مصاحبه حضوری، مطابق جدول مندرج در آیین نامه (کسب حداقل ۷ امتیاز از بند مربوط به مقالات علمی و پژوهشی الزامی است)
  • داشتن حداقل یک مقاله علمی پژوهشی چاپ شده یا دارای گواهی پذیرش چاپ قطعی متقاضی در یکی از مجلات معتبر علمی و پژوهشی داخلی یا نمایه شده بین المللی مورد تایید گروه آموزشی الزامی است.

برای اطلاعات تکمیلی به آیین نامه های پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره‌ی تحصیلی دکتری در سایت دانشگاه مراجعه فرمایید.

مدارک اولیه جهت استفاده از سهمیه دکتری بدون آزمون دانشگاه صنعتی اراک:

1. ریز نمرات تحصیلی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد.
  2. یک قطعه عکس 4*3 پشت‌نویسی شده با مشخصات فردی.
  3. کپی کارت ملی.
  4. کپی شناسنامه.
  5. کپی کارت پایان خدمت برای آقایان (در صورت انجام خدمت ضرورت).
  6. کپی گواهینامه فارغ التحصیلی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مختص متقاضیان دانش آموخته.
  7. تکمیل فرمهای مربوطه موجود در سایت ( این فرمها از سایت دانشگاه به آدرس arakut.ac.ir قابل دسترسی می‌باشد.)
  8. ارائه کلیه مستندات فعالیتهای پژوهشی، آموزشی و فرهنگی
  9. چکیده پایان نامه ارشد (فارسی-لاتین) / در صورت عدم دفاع، تصویر پروپوزال

پس از بررسی اولیه مدارک، کلیه متقاضیان واجد شرایط به مصاحبه دعوت خواهند شد. زمان و محل مصاحبه متعاقباً از طریق سایت دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد .

آدرس: استان مرکزی- اراک- خیابان دانشگاه- دانشگاه صنعتی اراک (دفتر تحصیلات تکمیلی)

کد پستی: 41167- 38181                 صندوق پستی: 1177-38135                    تلفن: 33400322-086

تذکر: بر روی پاکت عبارت پذیرش بدون آزمون دکتری  قید گردد. به مدارک ناقص و همچنین مدارکی که پس از مهلت مذکور ارائه شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.

دفتر امور استعدادهای درخشان

و برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه صنعتی اراک