Behestan50x50.png

سامانه آموزشی بهستان

آیین روز معلم و تجلیل از مقام شامخ استاد در روز یکشنبه 18 اردیبهشت 1401 با حضور آیت الله دری نجف آبادی و اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی در تالار نشست های قائم مقام فراهانی برگزار شد.

برگزاری آیین روز معلم با حضور آیت الله دری نجف آبادی 18 2 1401 1

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک ضمن گرامی داشت مقام والای شهید مطهری اشاره نمودند امروز رسالت معلمان و اساتید بیش از پیش است و با توجه به سرعت گسترش علوم و افزایش نیاز جامعه و جهان به علوم نوین می بایست اساتید علاوه بر تربیت نیروهای متعهد و متخصص همگام با دیگر بخش های کشور در توسعه صنایع و فناوری تلاش نمایند.

برگزاری آیین روز معلم با حضور آیت الله دری نجف آبادی 18 2 1401 4

ایشان با اشاره به تغییر رویکرد فناوری در دنیا تاکید نمودند با توجه به منویات مقام معظم رهبری که تبلور آنرا در شعار سال آنرا می توان دید، می بایست اساتید دانشگاه ها خصوصا دانشگاهی چون دانشگاه صنعتی اراک بعنوان طلیعه دار صنعت و فناوری در استان مرکزی بیش از پیش در تحقق این شعار بکوشد و تمام اهداف خود را در تجلی تولید با استفاده از توان دانش بنیان خود بکار بندد که خوشبختانه  اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی با توجه به نیروی جوانی و اتکا به توان علمی خود توانسته اند بعنوان یک دانشگاه اثرگذار آنرا در استان و کشور مطرح نمایند.

برگزاری آیین روز معلم با حضور آیت الله دری نجف آبادی 18 2 1401 3

دکتر گودرزی سرپرست دانشگاه صنعتی اراک در تکمیل فرمایشات آیت الله دری بیان داشتند ؛ دانشگاه صنعتی اراک همواره بر ماموریت های خود در استان تاکید دارد و کیفی سازی را در تمام حوزه های آموزش، پژوهش و اعتلای فرهنگی اصل قرار داده است.

مجتبی گودرزی اشاره کرد دانشگاه صنعتی اراک بعنوان تنها دانشگاه منطبق با سند آمایش سرزمین با تمام ظرفیت در جهت تحقق کامل بیانیه گام دوم انقلاب قدم بر می دارد و در همین راستا امسال با اخذ 2 گرایش  در مقطع  دکتری  امیدوار است بتواند در توسعه اقتصاد دانش بنیان بسوی  اشتغال آفرینی پایدار قدمهای سازنده ای بردارد.

برگزاری آیین روز معلم با حضور آیت الله دری نجف آبادی 18 2 1401

در ادامه با حضور آیت الله دری نجف آبادی از زحمات کلیه اساتید دانشگاه تقدیر بعمل آمد و 4 تن از اعضای هیات علمی دانشکده ها  جناب آقایان دکتر داود قنبری، دکتر محمد قدیری، دکتر هادی عطاپور و دکتر وحید طهماسبی براساس ارزیابی آموزشی گروه ها و نظر دانشجویان دانشگاه بعنوان اساتید برتر آموزشی در سال 1400 معرفی و تجلیل بعمل آمد و با اهدای لوح تقدیر از تلش های آنها تجلیل شد.

برگزاری آیین روز معلم با حضور آیت الله دری نجف آبادی 18 2 1401 5

در پایان آیت الله دری نجف آبادی از پروژه درحال تکمیل مسجد دانشگاه بازدید بعمل آوردند .