Behestan50x50.png

سامانه آموزشی بهستان

دستگاه چهارمنظوره خورشیدی سیار یا Solar 4G در حضور معاون فناوری وزارت عتف و استاندار مرکزی در پارک علم و فناوری استان رونمایی شد.

در بازدید دکتر فرزاد مخلص الائمه از پارک علم و فناوری استان از نخستین دستگاه چندمنظوره خورشیدی تولید شرکت فناور پلاسما(پل آسمان سبز مانا) رونمایی شد. شرگت پلاسما از شرکتهای فناور دانشگاه صنعتی اراک می باشد که در زمینه آموزش، نوآوری و ارتقای سیستم های تبیدیل و تولید انرژی فعالیت دارد.

با توجه به گستردگی کشور عزیزمان و لزوم ارایه خدمات در جای جای  کشور خصوصا نیاز به تامین انرژی و آب سالم در مواقع بحران طی پروژه ای توسط مهندس میلاد سلطانی  با راهنمایی دکتر حاجی زاده اقدم  عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی و مدیرعامل شرکت پلاسما ، دستگاه چند منظوره  با هدف به تولید همزمان برق، گرمایش، سرمایش و شیرین سازی آب سیار مورد بررسی و در نهایت به تولید رسید.

این دستگاه تنها با استفاده از انرژی خورشید تمام نیازهای چهارگانه برق،گرمایش،سرمایش و شیرین سازی آب را برای یک خانواده چهارنفره را با فضایی با حدود ۲۰ متر مربع را تامین میکند.از دیگر ویژگی های این دستگاه دارا بودن سیستم ترکیبی RO و HDH جهت شیرین سازی آب در دو مرحله می باشد.
جهت استفاده در مناطق و روستاهای دوردست،معادن و اماکن نظامی و انتظامی خصوصا استفاده در ستاد بحران کشور جهت تامین نیازهای مناطق زلزله‌زده، سیل‌زده و غیره از طریق تجهیز کانکس ها و خانه های موقت به این دستگاه مناسب برای عشایر و مناطق عشایرنشین و... می باشد.
 این دستگاه منحصر به فرد که ساخت آن سه سال به طول انجامید توسط آقای مهندس میلاد سلطانی کارشناس ارشد رشته مهندسی مکانیک تبدیل انرژی به راهنمایی دکتر ابوالفضل حاجی زاده عضو هیئت علمی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی اراک با حمایت پارک علم و فناوری استان مرکزی طراحی، ساخته شد و پس از تست و آنالیز موفق به ثبت اختراع شد.

از این محصول به مناسب هفته پژوهش در پارک علم و فناوری استان مرکزی با حضور دکتر خیرالدین معاون فناوری وزارت علوم و دکتر مخلص الائمه استاندار استان مرکزی و هیئت همراه رونمایی گردید