مرکز نشر آثار دانشگاه صنعتی اراک از اولین کتاب تخصصی و کاربردی در خصوص بررسي انواع فشارسنج‌ها و کاربرد آن‌ها در صنايع مختلف که توسط دکتر ثاراله عباسی و مهندس سینا خرم پور و مهندس نیما خرم پور تالیف گردیده‌است رونمایی کرد.

کتاب"بررسي انواع فشارسنج‌ها و کاربرد آن‌ها در صنايع مختلف " براساس نیاز مباحث دانشگاهی و صنعتی و با رویکردی کاربردی نگاشته شده‌است. امروزه با گسترش روز افزون علم و فناوري‌ و هم‌‌چنين پيشرفت رو به رشد کشورهاي مختلف در صنايع پتروشيمي، پالايشگاهي، صنايع نفت وگاز و نيز توسعه‌ي زمينه‌هاي کاري مختلف، نياز به ابزارهاي اندازه‌گيري، از جمله فشارسنج‌ها، روز به ‌روز، در حال افزايش است. بازرسي و کنترلِ بسياري از شاخص‌هاي حياتي صنايع، با به‌کارگيري انواع فشارسنج‌ها، صورت مي‌گيرد و مي‌تواند سبب پيشگيري به‌هنگام از حوادث و آسيب‌هاي احتمالي گردد. هم‌چنين، با توجه به بحران‌هاي زيست‌محيطي پيشِ رو، مي‌توان با به‌کاربردنِ درستِ اين ابزارها، به کاهش توليد آلاينده‌ها و بهينه‌سازي طراحي و توليد محصولات توسط فرآيند‌هاي گوناگون، کمک شاياني نمود. کتاب حاضر در راستای رفع برخی از نیازهای موجود در این حوزه تالیف گردیده‌است.  در اين کتاب، با توجه به نيازها و اهميت به‌کارگيري فشارسنج‌ها در صنايع مختلف، به بررسي ويژگي‌ها، نحوه‌ي عملکرد، شرايط و نوع کاربرد، محدوديت‌ها و مزيت‌ها، گستره‌ي فشار قابل اندازه‌گيري و سطح دقت اين ابزارها پرداخته خواهد شد. از ویژگی ها و برجستگی‌های کتاب حاضر می‌توان به بررسی جامع انواع روش‌های اندازه‌گیری فشار، اعم از مکانیکی و الکتریکی در صنعت، آشنایی با نمونه‌های واقعیِ ابزارهای اندازه‌گیری فشار در صنعت، معرفی شرکت‌های پیشرو در زمینه‌ی ساخت و توزیع فشارسنج‌ها ، ارائه فهرستی از سایت‌های مرتبط با این شرکت‌ها و همچنین بررسی کاربرد‌ها، استانداردها، لوازم جانبی، دستورالعمل‌ها و محیط‌های مورد استفاده برای انواع فشارسنج‌ها اشاره نمود.