Behestan50x50.png

سامانه آموزشی بهستان

همزمان با دهه ولایت و امامت در مراسم گرامی داشت اعیاد قربان و غدیر خم  از سادات معزز دانشگاه صنعتی اراک تجلیل به عمل آمد.

این آیین به همت مدیریت فرهنگی  و اجتماعی دانشگاه  روز سه شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۱در سرسرای پروین اعتصامی با هدف ترویج آموزه ها و تبیین بنیانهای ولایت فقیه همچنین تجلیل از سادات دانشگاه از ساعت 11 الی 13 برگزار شد.

این مراسم که با قرائت جناب آقای قربانی قاری ارجمند دق الباب شد و با اجرای  شاعرتوانمند جناب آقای مختاری  ادامه یافت تا دکتر گودرزی سرپرست دانشگاه صنعتی اراک بتواند در مقام میزبان پیش قدم سادات ارجمند باشد.

در ادامه حجت الاسلام تاج آبادی در خصوص مبانی ولایت مداری و شیعه علوی  با اشاره به احادیث، آیات به تبین جایگاه جامعه علوی پررداختند.

در بخش دیگری از برنامه گروهی از نوجوانان به اجرای سرودهای ولایی پرداختند و با اجرای مداح اهل بیت جناب محمد صدری این فضا تلطیف شد وحجت الاسلام ظرافت رئیس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری بعنوان خطیب پایانی با تاکید بر تبعیت بر مدار ولایت تاکید کردند و خواستار تحقق بیشتر این امر در زندگی روزمره خصوصا در تربیت دانشجویان شدند.

در پایان این مراسم با اهدای لوح یادبود و هدیه از همکاران سادات دانشگاه تقدیر بعمل آمد.

جشن ولایت 1401 4 21 2جشن ولایت 1401 4 21 3جشن ولایت 1401 4 21 4جشن ولایت 1401 4 21 5