Behestan50x50.png

سامانه آموزشی بهستان

در آستانه سفر رياست جمهوری به استان مرکزی، دکتر علی خطیبی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و فرستاده ویژه وزیر در روز پنجشنبه، 30 تيرماه جاری، از روند طرح‌های عمرانی و زیرساختی دانشگاه صنعتی اراک در معیت هیات همراه از نمایندگان استانداری و دانشگاه معین استان بازدید به عمل آوردند.

در اين بازدید که به مناسبت حضور پرچمدار دولت سیزدهم آیت الله رئیسی در استان مرکزی صورت پذیرفت، دکتر خطیبی با هدف بررسی اقدامات صورت گرفته در بخش‌های عمرانی و آماده‌سازی زيرساخت‌های لازم جهت تکمیل اکوسیستم فناوری و روند توسعه دانشگاه صنعتی اراک در پایتخت صنعت کشور حضور پیدا نمودند.

ایشان ضمن اعلام حمایت از دانشگاه تخصصی و منطبق با نیاز استان بر لزوم توسعه فیزیکی و بهبود فضاهای دانشگاه صنعتی بعنوان تنها دانشگاه صنعتی استان تاکید نمودند.
وی بابیان این موضوع که استان مرکزی به وجود دانشگاهی کاملا تخصصی و منطبق با نیاز صنایع استان بسیار نیازمند است، حمايت از توسعه و تکميل زيرساخت‌های عمرانی خصوصا توسعه فضای رفاهی ویژه دانشجویان را از الویت های وزارت علوم در این دوره برشمرد.
دکتر گودرزی سرپرست دانشگاه صنعتی اراک با بیان این موضوع که دانشگاه صنعتی بعنوان تنها دانشگاه تخصصی منطبق با سند آمایش آموزش عالی در استان است و در این سی و اندی سال توانسته در تربیت نیروی متخصص مورد نیاز صنایع کشور به خدمت رسانی بپردازد؛ بر کمبود فضاهای فیزیکی در این دانشگاه تاکید کردند و بیان داشتند با این محدودیت باز به ارایه خدمات رفاهی به دانشجویان در این سالیان پرداخته ایم و حاضر نشدیم دانشجویان دختر را بعلت کمبود فضا به خارج از دانشگاه بفرستیم.
گودرزی با تاکید بر تجمیع ظرفیت های موجود در اطراف دانشگاه به نفع این مجموعه خواستار مدیریت یکپارچه منابع آموزش عالی در استان و شهرستان اراک شد.
در پایان این بازدید مقرر شد تا بخشی از این اقدامات در مصوبات سفر استانی هیات دولت طرح گردد و برای رفع این مشکلات تلاش همه جانبه صورت پذیرد.