Behestan50x50.png

سامانه آموزشی بهستان

نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه صنعتی اراک با حضور استاد رحیم پور ازغدی روز چهارشنبه 9 شهریور 1401در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) با موضوع تحقق اندیشه اسلامی در جمع اساتید شرکت کننده  طرح ضیافت اندیشه آغاز شد.

دکتر گودرزی سرپرست دانشگاه د در مصاحبه با اداره روابط عمومی دانشگاه با اشاره به این موضوع که نشست هم اندیشی اساتید به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با حمایت مدیریت امور فرهنگی دانشگاه صنعتی اراک درحال برگزاری می باشد و در راستای پیاده سازی و تحقق سند دانشگاه اسلامی برنامه ریزی و به اجرا درآمده است.

وی با تاکید بر اجرای منویات مقام معظم رهبری در ابلاغیه گام دوم انقلاب اضافه کردند؛ برای افزایش حس تعلق و مودت بین اساتید این نشست در جوار ثامن الحج (ع) در مشهد مقدس از 9 ام شهریور لغایت  13 ام شهریور ماه 1401 برنامه ریزی و به اجرا درآمده است.

رحیمی ارغندی مشهد 1401 6 13 1رحیمی ارغندی مشهد 1401 6 13 2رحیمی ارغندی مشهد 1401 6 13 3رحیمی ارغندی مشهد 1401 6 13 4