Behestan50x50.png

سامانه آموزشی بهستان

دکتر کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم و هیات همراه در ضیافت اندیشه اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی اراک در مشهد مقدس روز یکشنبه  ۱۳ شهریور ۱۴۰۱به عنوان میهمان ویژه حضور پیدا کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف در آیین افتتاحیه دوره توانمندسازی دانشجویان فعال سیاسی، فرهنگی و اجتماعی استان مرکزی در مشهد مقدس پس از استماع نظردغدغه های اساتید دانشگاه صنعتی اراک بیان داشتند؛ اولویت فعالیتهای انجام شده در بخش های مختلف وزارت عتف در جهت رفع چالشهای موجود و دغدغه های اساتید در امور فرهنگی و اجتماعی و سایر حوزه ها می باشد و برنامه های تدوین شده در این حوزه بر اساس سند دانشگاه اسلامی و احیای ارزش های علمی می باشد.

معاون فرهنگی وزیر علوم در محل سالن جلسات ضیافت اندیشه به ترویج سبک زندگی دانشجویی نامناسب با قواعد دانشجویی در فضای مجازی به ویژه شبکه های اجتماعی پرطرفدار اشاره کرد و افزود: از دیگر مواردی که با آن مواجه هستیم، پایین بودن امید به آینده میان دانشجویان، افزایش میل به مهاجرت میان نخبگان، اهمیت یافتن سبک زندگی و امکان شکل گیری جنبش‌های سبک زندگی و موضوعاتی که دستاویز برای یک خیزش هستند که باید متناسب با آن حرکت کرد و برخورد با این جنبش‌ها متفاوت است.

وی به تکثر فرهنگی و مسائل حجاب و عفاف اشاره کرد و افزود: ابلاغیه در خصوص موضوع مذکور به رؤسای دانشگاه‌ها ارسال شده است همچنین مرحله به مرحله مواجهات با آن به دانشگاه‌ها ارسال شده و نگاه به این موضوع تا حد امکان ایجابی باشد.

وی به برنامه اربعین اشاره کرد و افزود: درخواست ما از رؤسای دانشگاه‌ها این است که مساعدت‌ها بیشتر شود تا تعداد دانشجویان بیشتری برای اربعین اعزام شوند.

این مراسم با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر ایمانی مقدم رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی آغاز شد و در ادامه دغدغه های مختلف جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی اراک در حوزه های مختلف فرهنگی و اجتماعی، نشستهای هم اندیشی، توجه بیشتر به دانشگاه های در حال توسعه شهرستانی، اولویتهای وزارت علوم در حوزه نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری، تجمیع برنامه های فرهنگی با هدف هم افزایی و توسعه ارتباطات دانشگاه ها، توسعه فضاهای گفتگو و غیره بحث و تبادل نظر شد.

دکتر کلانتری 1401 6 13 1دکتر کلانتری 1401 6 13 2