Behestan50x50.png

سامانه آموزشی بهستان

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه صنعتی اراک، با حضور دکتر هاشم داداش پور (معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان) آیین آغاز و احداث ۴ طرح عمرانی دانشگاه صنعتی اراک صورت پذیرفت.

دکتر هاشم داداش پور در آیین آغاز طرحهای توسعه عمرانی دانشگاه صنعتی اراک بیان داشتند: دانشجویان به مثابه فرزندان ما هستند.

ایشان با تأکید بر این موضوع که توسعه خوابگاه های دانشجویی متاهلی از اهداف سازمان امور دانشجویان است، خبر از عقد تفاهم نامه ای با وزارت راه و شهرسازی در این راستا دادند.

وی بیان کرد با اجرای این طرح ظرفیت موجود خوابگاهی در کشور به بیش از دو برابر افزایش خواهد یافت و از طرح هایی که در این حوزه باشد به طوری جدی حمایت می کنیم که خوشبختانه دانشگاه صنعتی اراک در راستای پاسخ به نیاز دانشجویان در این امر پیش قدم گردیده است.

دکتر داداش پور (معاون وزیر علوم) در جمع مدیران دانشگاه صنعتی اراک تاکید نمودند:
هدف از اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه ای در دانشگاه ها، کاهش دغدغه های دانشگاهیان و کیفیت بخشی به آموزش است. هدف اصل سازمان امور دانشجویان کاهش دغدغه های دانشجویی و افزایش سطح استانداردهای خدمات رسانی به دانشگاهیان است و باید همواره توجه داشت که دانشجویان به مثابه فرزندان ما هستند.

ایشان تأکید نمودند دانشگاه ها می بایست از ظرفیتهای اجتماعی خیرین و دیگر سازمانها و وزارتخانه ها در قالب مسئولیت اجتماعی آنها تلاش بیشتری باید صورت پذیرد تا دغدغه های دانشجویان کاهش یابد.

دکتر داداش پور در معیت هیات همراه ضمن بازدید از مکانهای مختلف دانشگاه صنعتی اراک با حضور بر سر مزار شهید گمنام یادگار دوران دفاع مقدس، از طرح ساخت بنای یادمان این شهید والامقام بازدید نمودند و سپس کلنگ آغاز بکار ۴ طرح توسعه عمرانی در دانشگاه صنعتی اراک را به زمین زدند.

رئیس سازمان امور دانشجویان ضمن حضور در جمع دانشجویان ساکن خوابگاه های حضرت معصومه (س)، امیرالمومنین (ع) و فاطمه زهرا (س) با دانشجویان به گفتگو پرداختند و از نزدیک با مشکلات و کمبودهای دانشجویان ساکن خوابگاه ها آشنا شدند.

در این بازدید و نشستها که بیش از چهار ساعت در روز پنج شنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۱ از دانشگاه صنعتی اراک صورت پذیرفت، کلنگ اجرایی ۴ طرح توسعه عمرانی مجموعه ورزشی شهید چمران، خوابگاه حضرت معصومه (س)، احداث خوابگاه متاهلین دانشگاه و ساخت مقبره شهید گمنام به زمین زده شد

کانال رسمی دانشگاه صنعتی اراک در پیام رسان ایتا: