مهندس ذوالفقار یزدان مهر مشاور محترم مقام عالی وزارت و رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از طرح های عمرانی، دانشجوئی و رفاهی دانشگاه صنعتی اراک بازدید کرد.

در این دیدار که با همراهی هیات رئیسه دانشگاه همراه بود، مهندس یزدان مهر ضمن بازدید از امکانات، در جریان خلاصه ای از اقدامات انجام شده و در دست اقدام دانشگاه در سال های اخیر قرار گرفت.

در پایان این بازدیدها طی جلسه ای که با حضور رئیس و معاونین دانشگاه صنعتی اراک انجام شد، مهندس یزدان مهر ضمن تشریح اقدامات اخیر صندوق رفاه در زمینه بهبود تسهیلات رفاهی دانشجویان و ابراز خرسندی از اقدامات انجام شده در دانشگاه صنعتی اراک آمادگی صندوق رفاه را برای کمک به دانشگاه در زمینه پیشبرد امور مربوط سرویس، خدمات رفاهی از جمله سلف، اتاق تندرستی و سرای دانشجوئی خواهران و سایر تسهیلات اعلام کرد.

15 اردیبهشت ماه 1397